header image
Home arrow Comunicate Presa arrow 15 ianuarie, comunicat de presa: Un nou macel la Balc
15 ianuarie, comunicat de presa: Un nou macel la Balc Listare E-mail
Scris de Administrator   
Friday, 19 January 2007
Forumul Civic Românesc solicită intervenţia imediată a noului Ministru al Agriculturii sub patronajul căruia se desfăşoară aşa zisele vănători sportive din România, astfel încât setea de sânge a miliardarilor europeni să nu mai poată fi satisfăcută în România.       
Vanatoarea în ţarc era folosită pe vremea ” împuşcatului“, vânatul neavând nicio şansa în faţa puştilor regimului comunist. Acest mod de vânătoare este interzis în majoritatea ţărilor europene! Iată că la Balc se continuă şi azi, cu complicitatea organelor abilitate ale statului, vechile practici bolşevice.
Forumul Civic Românesc a contestat încă din 25.01.2005 la Ministerul Agriculturii, modul şi preţul la care a fost concesionat Fondul de vânătoare de 11500 ha de la BALC. Am cerut atunci în baza Legii accesului la informaţii de interes public nr.544/2001 mai multe informaţii legate de concesionarea  acestui Fond de vânătoare după ce fusese în prealabil anulată vechea concesionare, informaţii pe care nu le-am primit nici până azi.
Considerăm că este o ruşine pentru majoritatea românilor ceea ce s-a întâmplat în România europeană a anului 2007. Cu astfel de “manifestări” nu ne putem mira că vom fi catalogaţi ca un popor de barbari, demni urmaşi ai vampirului Dracula.
Cerem intervenţia urgentă a Preşedintelui Trăian Băsescu  care are obligaţia constituţională să nu permită nimănui, chiar şi miliardarilor, să aducă prejudicii de imagine României.                                                              

                                                                                 

Ultima actualizare ( Friday, 19 January 2007 )
Avem 32 vizitatori online