header image
Home arrow Comunicate Presa arrow Comunicate 2007 arrow 1.02.2007, comunicat de presa: Afaceri imobiliare la RA-APPS!!!
1.02.2007, comunicat de presa: Afaceri imobiliare la RA-APPS!!! Listare E-mail
Scris de Administrator   
Thursday, 01 February 2007
Forumul Civic Românesc îşi exprimă îngrijorarea vis-a-vis de intenţia Guvernului de a vinde o parte din patrimoniu, la valori ce vor fi stabilite de anumiţi evaluatori autorizaţi! Ne aşteptăm ca imobile în care locuiesc, fără a avea dreptul legal, persoane precum: Mircea Geoană, Adrian Severin, Petre Roman, Ştefan Andrei (fost demnitar PCR), Joiţa Tănase (fost Procuror Şef, care a promovat vestitele recursuri în anulare la îndemnul lui Iliescu Ion), Georgiu Gingăraş (fost Ministru al Sportului) etc., să fie vândute împreună cu terenul aferent la preţuri cu mult sub preţul pieţei.
1. Cerem RA-APPS să restituie de urgenţă cele 700 de imobile revendicate de proprietarii de drept, indiferent de numele actualului ocupant.
2. Cerem Guvernului României să anunţe cu 3 luni înainte (nu cu doar 15-30 zile), data la care va avea loc licitaţia de vânzare, suma de la care pleacă licitaţia pentru fiecare imobil în parte şi suprafaţa de teren aferentă imobilului.
3. Cerem transparenţă totală a acestui proces.
4. Cerem RA-APPS să dea publicaţiilor contractele încheiate de guvernul PSD, în ultimele zile de mandat - decembrie 2004!
1 februarie 2007
Ultima actualizare ( Wednesday, 07 February 2007 )
Avem 66 vizitatori online