header image
Home arrow Programe arrow Oferta sere AZROM - proiecte la cheie
Oferta sere AZROM - proiecte la cheie Listare E-mail
Scris de Administrator   
Thursday, 22 February 2007

ImageFirma AZROM GREENHOUSES este lider incontestabil în Israel, în domeniul proiectării şi producerii de sere pentru toate tipurile de culturi şi condiţii climatice, având clienţi în peste 40 de ţări din întreaga lume şi filiale într-o serie de ţări, inclusiv din Uniunea Europeană. AZROM este specializată în realizarea de proiecte la cheie, incluzând studii de fezabilitate, alegerea structurii şi locaţiei optime, precum şi livrarea şi instalarea infrastructurii şi echipamentelor pentru sere.

 

ImageDe asemenea, acordă consultanţă tehnică privind irigarea, fertilizarea şi sistemul de control climatic, prevede training în domeniul agro-tehnologiilor, şi oferă contracte de service pe termen lung. Modelele de sere individuale sunt proiectate în funcţie de condiţiile specifice de climat şi de cultură. De asemenea, se realizează proiectarea şi modernizarea modelelor existente de sere.

AZROM livrează o mare varietate de structuri de sere pentru culturi foarte diferite. Produsele sunt modulare, astfel încât se pot livra cele mai diverse dimensiuni şi modele, într-un timp foarte scurt, deoarece se pot utiliza proiecte şi structuri prefabricate. Se folosesc profile deschise din oţel, eliminând astfel necesitatea conductelor. Se pot realiza sere cu înălţimi între 2,5 şi 5,5 metri, cu structuri capabile să suporte vânt între la 120 km/h şi 240 km/h şi strat de zăpadă de până la 1,5m grosime.

După livrare, se asigură consultanţă tehnică şi agronomică. De asemenea, firma poate prelua integral producţia realizată de clienţii săi, pentru a o exporta. Pe lângă serele pentru plante, firma mai realizează, pe acelaşi sistem, piscine şi ferme piscicole.

Firma AZROM GREENHOUSE este reprezentată în România de S.C. ADS S.R.L.

Persoana de contact: Cristina CARP, tel: 0744 347418; email: , sau

Ultima actualizare ( Wednesday, 28 February 2007 )
Avem 44 vizitatori online