header image
Home arrow Evenimente arrow Intalnire intre reprezentanti ai Forumului Civic si RNP-Romsilva
Intalnire intre reprezentanti ai Forumului Civic si RNP-Romsilva Listare E-mail
Scris de Administrator   
Tuesday, 22 May 2007
Ca urmare a solicitarilor efectuate de Forumul Civic Romanesc impreuna cu proprietarii ce au participat joi, 17.05.2007, la mitingul de protest, joi 31.05.2007, a avut loc o intalnire intre reprezentanti ai Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva si reprezentati ai Forumului Civic, in care au fost discutate nemultumirile proprietarilor in legatura cu modul de desfasurare a retrocedarilor.

 

Directorul general Romsilva a luat act de plangerile reprezentantilor Forumului Civic Romanesc prezenti si a promis ca va discuta cu reprezentnati din teritoriu ai RNP.

De asemenea, delegatii Forumului au fost asigurati ca se vor rezolva problemele punctuale ce exista sau vor aparea in viitor.

Tot in data de 31 mai a avut loc sedinta prezidata de Primul Ministru, la care au participat prefectii din toate judetele tariim conducatorii ADS, RNP, ANRP si alti factori implicati in procesul de restituire al proprietatilor.

In cadrul intalnirii, Primul Ministru a solicitat tuturor celor prezenti accelerarea procesului de retrocedare a proprietatilor. 

Pentru a vizualiza documentul inaintat de participantii la miting institutiei, accesati link-ul:

http://www.forumulcivic.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=206&Itemid=122

 

Ultima actualizare ( Friday, 08 June 2007 )
Avem 94 vizitatori online