header image
Home arrow Comunicate Presa arrow Forumul Civic a solicitat o intalnire cu Ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian
Forumul Civic a solicitat o intalnire cu Ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian PDF Listare E-mail
Scris de Administrator   
Thursday, 13 September 2007

In data de 10 august 2007, Forumul Civic a facut o interventie la Ministerul Economiei si Finantelor. Pana in prezent nu am primit nici un raspuns. Adresa a fost inregistrata cu nr. 102172 la Minister.

CĂTRE,

MINISTERUL ECONOMIEI ŞI FINANŢELOR

spre ştiinţă :
-FONDUL PROPRIETATEA
-AUTORITATEA NATIONALA PENTRU RESTITUIREA PROPRIETĂŢILOR

Premierul Tăriceanu declara acum mai bine de un an “doresc să existe o reprezentare [...] care să intărească funcţia de comunicare, să sporească încrederea în Fondul Proprieatea”.

Urmare analizării de către experţii noştrii a ordonanţei de urgenţă nr. 81/2007, am constatat o dată în plus că lipsa comunicării cu proprietarii a dus la deturnarea şi întârzierea mult aşteptatelor restituiri şi despăgubiri. Refuzul Dvs. permanent de a colabora şi de a accepta soluţiile cerute de asociaţiile de proprietari, a dus ca în prezent sute de mii de proprietari să numai aibă încredere că vor primi ce li se cuvine până la viitoarele alegeri. Pe acest fond de nemulţumire şi ţinând cont de schimbările făcute în domeniu de fiecare guvern anterior ,în mod cert, viitorul guvern va schimba întreaga legislaţie în domeniu.

Credem că în anul care a rămas din actualul mandat, mai putem împreună să găsim acele soluţii strict necesare, care să transforme eşecul prefigurat al reformei proprietăţii intr-un succes pentru toate părţile implicate. În sensul celor prezentate mai sus vă solicităm o întâlnire de urgenţă, pentru a vă prezenta propunerile celor zece asociaţii de proprietari membre ale Forumului Civic Românesc.

 

Cu deosebită consideraţie,

P R E Ş E D I N T E,

ing. Adrian-Ştefan Iuraşcu

 

Avem 28 vizitatori online