header image
Home arrow Comunicate Presa arrow Scrisoare deschisa catre CNSAS
Scrisoare deschisa catre CNSAS Listare E-mail
Scris de Administrator   
Friday, 14 September 2007

ImageAcum, în ceasul al doisprezecelea, aveţi datoria ca, până la 30 septembrie 2007, când va avea loc ungerea patriarhului ales Daniel Ciobotea, să dezvăluiţi dacă a fost sau nu colaborator al fostei securităţi.

 

 

 

 

SCRISOARE DESCHISĂ

Către,

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii

Acum, în ceasul al doisprezecelea, aveţi datoria ca, până la 30 septembrie 2007, când va avea loc ungerea patriarhului ales Daniel Ciobotea, să dezvăluiţi dacă a fost sau nu colaborator al fostei securităţi.

Totodată, ne reiterăm cererea făcută şi înregistrată la dumneavoastră sub nr. P2982/Iulie 2006 prin care solicităm deconspirarea a 26 de Înalţi Prelaţi ai Bisericii Ortodoxe Române.

Considerăm că România nu trebuie să treacă prin experienţa poloneză. Este de notorietate că arhiepiscopul Poloniei a trebuit să demisioneze după dezvăluirea de colaborare cu fosta securitate. Membrii CNSAS care nu sunt de acord cu respectarea în fapt a Legii de deconspirare a foştilor colaboratori ai securităţii nr. 187/1999 care prevede la art. 2, pct. ţ şi desconspirarea a Înalţilor Ierarhi – Preoţi, trebuie să-şi înainteze imediat demisia din Colegiu.

13.09.2007

P R E Ş E D I N T E,

ing. Adrian Ştefan Iuraşcu

 

Ultima actualizare ( Friday, 14 September 2007 )
Avem 39 vizitatori online