header image
Home arrow Evenimente arrow Intalnire cu reprezentantii Fondului Proprietatea!
Intalnire cu reprezentantii Fondului Proprietatea! Listare E-mail
Scris de Administrator   
Tuesday, 18 September 2007

Image Marti, 18 septembrie, de la ora 14:00, timp de 2 ore, reprezentati ai Forumului Civic Romanesc s-au intalnit intr-o discutie cu membrii Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea.

 

 Image

Alaturi de dl. Adrian Iurascu din partea Forumului Civic Romanesc au mai participat ca reprezentanti ai proprietarilor: Gheorghe Bogdan (Propact 2005),  Anca Zlătescu (Asociaţia Franceză pentru Apărarea Drepturilor de Proprietate), Marius Murgu ( Asociaţia Proprietarilor de Imobile Naţionalizate Banat), Emil Ionescu (Liga Naţională a Expropriaţilor de la Oraşele şi Satele Româneşti).

Reprezentantii Fondului Proprietatea care au participat la discutie au fost dl Alexandru Nicolae Păunescu, Mircea Ursache, Ingrid Zaarour, Birtalan Jozsef. 

 Aceasta intalnire a fost un prim pas catre o colaborare mai eficienta pe viitor intre reprezentantii Fondului Proprietatea si cei ai proprietarilor deposedati de regimul comunist. Cu ocazia intrevederii, s-a decis asupra tipului de administrare si modul de alegere a conducerii Fondului.

Image

Mai departe va punem la dispozitie un extras de pe site-ul Fondului Proprietatea:

"Întâlnirea a durat peste două ore, iar concluziile au fost după cum urmează:

1. La sugestia reprezentanţilor Asociaţiilor de Proprietari, conducerea Fondului Proprietatea va redacta, la prima sa întrunire de lucru, o propunere către Ministerul Economiei şi Finanţelor de suplimentare, cu încă două, a locurilor din Consiliul de Supraveghere. Aceste locuri ar urma să fie ocupate de doi specialişti propuşi de Asociaţiile de Proprietari. Astfel, s-ar asigura participarea la decizie a celor pentru care s-a creat Fondul Proprietatea.

2. Consiliul de Supraveghere va informa Asociaţiile de Proprietari despre subiectele tuturor întrunirilor şi va ţine cont de punctele de vedere transmise de către asociaţii.

3. Consiliul de Supraveghere va stabili o comunicare constantă, transparentă şi eficientă cu toate Asociaţiile de Proprietari interesate de evoluţia Fondului Proprietatea. Pentru acest lucru, este necesar ca Asociaţiile de Proprietari să-şi desemneze singure reprezentanţii care vor ţine legatura cu conducerea Fondului Proprietatea."

Image

Image

 imagini preluate de pe pagina web a Fondului Proprietatea www.fondulproprietatea.ro

 

 

Ultima actualizare ( Thursday, 27 September 2007 )
Avem 50 vizitatori online