header image
Home arrow Comunicate Presa arrow Comunicate 2007 arrow Proprietarii batjocoriti din nou de autoritati!!!
Proprietarii batjocoriti din nou de autoritati!!! Listare E-mail
Scris de Administrator   
Tuesday, 02 October 2007

ImageLuni, 1 octombrie, Forumul Civic a transmis presei urmatorul comunicat, in care isi arata nemultumirea fata de anuntul facut de catre reprezentantii Fondului Proprietatea catre proprietarii care asteapta sa fie despagubiti pentru terenurile furate de regimul comunist. Proprietarii din intrega tara au fost chemati la sediul ANRP pentru a opta pentru tipul de despagubire...

 

 

Urmare unui anunţ dat de conducerea Fondului Proprietatea după AGA din 25.09.2007, proprietarii din întreaga ţară sunt chemaţi începând de azi 01.10.2007 la Bucureşti, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, pentru a opta pentru despăgubiri în numerar sau acţiuni!!!

Asistăm din nou la o gravă dezinformare şi în final la o nouă bătaie de joc a autorităţiilor faţă de proprietari. Anunţul făcut a pus şi pune pe drumuri zeci de mii de proprietari care aşteaptă de şaptesprezece ani să fie despăgubiţi!

În anunţul făcut în aceste zile de autorităţi şi preluat de mass-media, “profesioniştii “ de la FONDUL PROPRIETATEA au uitat să spună că trebuie să se prezinte la ANRP doar persoanele care au primit deja titlurile de despăgubire. Faţă de cei aproximativ 200.000 de beneficiari ai despăgubirilor, în prezent au primit titluri de despăgubire aprozimativ 2000, adică doar 1% din potenţialii beneficiari!

Considerăm că informarea corectă este o datorie de onoare a mass-mediei.

Presedinte,

ing Adrian Stefan Iurascu

 

 

 

Ultima actualizare ( Tuesday, 02 October 2007 )
Avem 76 vizitatori online