header image
Home arrow Comunicate Presa arrow Comunicate 2007 arrow APEL CATRE PROPRIETARI: sustineti hotararea noastra de a actiona in judecata statul roman si ANRP!
APEL CATRE PROPRIETARI: sustineti hotararea noastra de a actiona in judecata statul roman si ANRP! Listare E-mail
Scris de Administrator   
Wednesday, 03 October 2007

Forumul Civic Românesc a hotărât să acţioneze în judecată statul român şi Autoritatea Naţională pentru Retrocedarea Proprietăţilor, pentru a-i obliga la plata imediată a creanţelor statului român faţă de proprietari, creanţe recunoscute prin eliberarea dispoziţiilor de primar.

 

Nu putem accepta tergiversarea la infinit a despăgubirilor, actuala procedură de extragere tip “6/49” a celor care urmează să fie despăgubiţi fiind inacceptabilă din punctul nostru de vedere. Prin această procedură gândită de “specialişti” liberali, proprietari care au dosarul la ANRP de 2 ani de zile ar putea ajunge să fie “evaluaţi” peste 7-10 ani!

Lipsa de transparenţă, mimarea consultărilor cu proprietarii, elaborarea unor ordonanţe de urgenţă fără a ţine cont de solicitările păgubiţilor a caracterizat atat activitatea Autoritatii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, cat si a Fondului Proprietatea.

Proprietarii care nu sunt încă membri ai Forumului Civic Românesc şi doresc să ni se alăture în acest demers, pot depune adeziuni de susţinere şi reprezentare până la data de 5 noiembrie 2007, la sediul nostru din Bd. Mărăşti nr. 61, et. 2, cam. 217, la telefon/fax 0311042084 sau pe pagina web www.forumulcivic.ro.

03.10.2007

 

P R E Ş E D I N T E,
ing. Adrian Ştefan Iuraşcu

tel. contact: 0744 509550

 

 

Ultima actualizare ( Monday, 05 November 2007 )
Avem 71 vizitatori online