header image
Home arrow Comunicate Presa arrow Comunicate 2010 arrow ORDONANTA CU DEDICATIE DE ZECI DE MILIOANE DE EURO!
ORDONANTA CU DEDICATIE DE ZECI DE MILIOANE DE EURO! PDF Listare E-mail
Scris de Administrator   
Monday, 14 June 2010

Presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor dl. Daniel Buda –PDL a promovat marti 08 Iunie 2010 fara a avea cvorumul necesar, textul OUG.81/2007. Prin aprobarea acestui act normativ, “ baietii destepti “deveniti peste noapte actionari ai Fondului Proprietatea,vor primi in circa 30 de zile peste 100 de milioane de euro ....

.

Presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor dl. Daniel Buda –PDL a promovat marti 08 Iunie 2010 fara a avea cvorumul necesar, textul OUG.81/2007.

Prin aprobarea acestui act normativ, “ baietii destepti “deveniti peste noapte actionari ai Fondului Proprietatea,vor primi in circa 30 de zile peste 100 de milioane de euro drept dividende de la companiile de stat care alimenteaza fondul.

Acest lucru se va face in timp ce peste 60.000 de mici proprietari de drept, asteapta cu anii pentru despagubiri modice la portile Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

Prin cuantumul record promis de Ministerul Finantelor de 0.082 ron / actiune, intregul profit al FP va fi transat intre baronii fondului si mostenitorii fostilor mari industriasi, serviti cu mare generozitate de actuala clasa politica.

Forumul Civic Romanesc si FORTA CIVICA au semnalat printr-o scrisoare deschisa adresata premierului si presedintelui in cursul lunii februarie,respectiv mai a.c., ca in Romania problema proprietatii este departe de a fi solutionata fiind si la acest capitol ultima tara din U.E.

Luna trecuta Grefa CEDO a anuntat printr-un comunicat oficial ca procedura hotararilor pilot va fi aplicata Romaniei , daca nu se va modifica legislatia in materie.

Daca masurile dispuse de stat se dovedesc ineficiente ,Romania risca sanctiuni care pot mege pana la excluderea din Consiliul Europei.

Ultima actualizare ( Monday, 14 June 2010 )
Avem 31 vizitatori online