header image
Home
Scrisoare deschisa catre Institutia Prezidentiala
Scris de Administrator   
Tuesday, 01 April 2008

ImageSCRISOARE DESCHISĂ

Către,

INSTITUŢIA PREZIDENŢIALĂ,

-PERSONAL: -D-lui. Preşedinte al României Traian Băsescu

Prin prezenta vă rugăm să dispuneţi transferul de urgenţă de la SRI la CNSAS, a tuturor dosarelor procurorilor “formaţi” de regimul comunist la şcoala securităţii de la Bran. Eşecul “muncii” procurorilor în marile dosare de corupţie au acum o explicaţie clară, datorată apartenenţei acestora la structurile mai vechi sau mai noi ale securităţii statului. Considerăm că simpla condamnare a comunismului va rămâne un gest aproape inutil, fără măsurile complementare necesare.

Ne adresăm dumneavostră Domnule Preşedinte ca supremă autoritate a statului român, cu speranţa că veţi acţiona cu fermitatea caracteristică, pentru asanarea unei instituţii vitale pentru un autentic stat de drept european.

Cu deosebită consideraţie,

P R E Ş E D I N T E,

ing. Adrian-Ştefan Iuraşcu

12.03.2008
Ultima actualizare ( Tuesday, 01 April 2008 )
FORTA CIVICA - o sansa reala pentru Romania !!!
Scris de Administrator   
Thursday, 20 December 2007

Image Forumul Civic Romanesc saluta aparitia noului partid  de centru-dreapta  FORTA CIVICA.

Fondatorii partidului FORTA CIVICA considera ca actuala clasa politica a ratat indeplinirea obiectivelor fundamentale ale miscarii anti-comuniste din Decembrie 1989.
Coruptia transpartinica, jaful proprietatilor confiscate de regimul comunist, sfidarea contribuabillior de catre autoritati, pierderea sperantei, exodul masiv al populatiei active si nu in ultimul rand, lipsa oricarei raspunderi pentru marile fraude de dupa ‘89, sunt doar cateva motive pentru care am hotarat acum, cat nu este inca prea tarziu, sa actionam.
FORTA CIVICA se declara in opozitie fata de intreaga clasa politica.
FORŢA CIVICA crede in constructia unui viitor  european al Romaniei, care sa faca uitate cele aproape doua decenii de hotie, demagogie si minciuna.   
                                

Asa sa ne ajute Dumnezeu !!!


Mai multe organizaţii neguvernamentale si numerosi cetateni isi manifesta sprijinul pentru noul partid  de centru-dreapta  FORTA CIVICA.

Si dumneavoastra puteti trimite declaratii de sustinere pentru FORTA CIVICA accesand sectiunea "Adeziuni Forta Civica" de pe forumul nostru de dezbateri sau la adresa de e-mail .

Ultima actualizare ( Thursday, 31 January 2008 )
Citeste in continuare...
ANUNT - miting de protest amanat!
Scris de Administrator   
Friday, 09 November 2007

Revenim la mesajul din 21 noiembrie 2007, in care anuntam organizarea unui miting de protest al proprietarilor. Data organizarii acestei manifestatii a fost amanata datorita campaniei electorale care se desfasoara in prezent. 

Va vom anunta atunci cand vom stabili ziua cand se va desfasura evenimentul. Va multumim! 

Pentru relatii ne puteti contacta la tel/fax 0311042084 sau la adresa de e-mail .

 

Ultima actualizare ( Friday, 23 November 2007 )
<< Prima pagina < Pagina precedenta 1 2 3 4 5 Pagina urmatoare > Ultima pagina >>

Vizitatori: 2859326
Avem 26 vizitatori online