header image
Home arrow Home
BURSA: Fostii proprietari nu cred in listarea Fondului Proprietatea anul acesta
Scris de Administrator   
Thursday, 07 February 2008

ImageAdrian Iurascu, "Forumul Civic Romanesc": listarea este amanata in mod intentionat pentru ca "baietii cu noroc in viata" sa poata cumpara actiuni "Fondul Proprietatea" la pret mic.

Fostii proprietari vor despagubiri in obligatiuni de stat


Fondul Proprietatea ar pute fi listat la Bursa de Valori Bucuresti pana la finalul acestui an, "daca lucrurile merg bine", potrivit declaratiilor presedintelui consiliului de supraveghere al FP, Emanoil Negut. Domnia sa a prezentat ieri un calendar al pasilor ce trebuie urmati pana la listarea Fondului, insa reprezentantii asociatiilor de proprietari nu considera ca aceasta planificare este realista.

 

Vizualizeaza comentariile (0) - Comenteaza

Ultima actualizare ( Tuesday, 01 April 2008 )
Citeste in continuare...
FORTA CIVICA - o sansa reala pentru Romania !!!
Scris de Administrator   
Thursday, 20 December 2007

Image Forumul Civic Romanesc saluta aparitia noului partid  de centru-dreapta  FORTA CIVICA.

Fondatorii partidului FORTA CIVICA considera ca actuala clasa politica a ratat indeplinirea obiectivelor fundamentale ale miscarii anti-comuniste din Decembrie 1989.
Coruptia transpartinica, jaful proprietatilor confiscate de regimul comunist, sfidarea contribuabillior de catre autoritati, pierderea sperantei, exodul masiv al populatiei active si nu in ultimul rand, lipsa oricarei raspunderi pentru marile fraude de dupa ‘89, sunt doar cateva motive pentru care am hotarat acum, cat nu este inca prea tarziu, sa actionam.
FORTA CIVICA se declara in opozitie fata de intreaga clasa politica.
FORŢA CIVICA crede in constructia unui viitor  european al Romaniei, care sa faca uitate cele aproape doua decenii de hotie, demagogie si minciuna.   
                                

Asa sa ne ajute Dumnezeu !!!


Mai multe organizaţii neguvernamentale si numerosi cetateni isi manifesta sprijinul pentru noul partid  de centru-dreapta  FORTA CIVICA.

Si dumneavoastra puteti trimite declaratii de sustinere pentru FORTA CIVICA accesand sectiunea "Adeziuni Forta Civica" de pe forumul nostru de dezbateri sau la adresa de e-mail .

Ultima actualizare ( Thursday, 31 January 2008 )
Citeste in continuare...
Scrisoare deschisa catre Institutia Prezidentiala
Scris de Administrator   
Wednesday, 19 December 2007

ImageIn atenţia: D-lui Preşedinte al României Trăian Băsescu

Vă rugăm să retrageţi înalta disticţie “Ordinul Steaua României în grad de Cavaler “ acordată d-lui Constantin Bălăceanu - Stolnici. Solicităm acest lucru ca urmare a verdictului pronunţat de C.N.S.A.S. privitor la activitatea desfăşurată de acesta, în slujba securităţii regimului comunist.

Considerăm că menţinerea acestui titlu de onoare, ar aduce mari prejudicii celor care au fost, sau vor fi distinşi cu astfel de medalii.

Cu deosebită consideraţie,

12.XII.2007

P R E Ş E D I N T E,

ing. Adrian -Ştefan Iuraşcu

 

Ultima actualizare ( Wednesday, 19 December 2007 )
<< Prima pagina < Pagina precedenta 1 2 3 4 5 6 7 Pagina urmatoare > Ultima pagina >>

Rezultate 27 - 39 din 81
Avem 109 vizitatori online